Werken vanuit risico's
Focus op ambities. sterkte en zwaktes

Curriculum Vitae

Henny Raadschilders

Hallo, mijn naam is Henny Raadschilders, geboren op 23 oktober 1968 te Maastricht.

Na het doorlopen van de HAVO, MTS en HTS ben ik in 1991 begonnen als 2e lijns transmissie specialist bij KPN in Amersfoort. Binnen KPN heb ik diverse technische, commerciële en algemene managementfuncties vervult. Vanwege de variatie aan functies heb ik een brede kennis en ervaring opgebouwd.

In 1999 werd ik benaderd door Vodafone (toen nog Libertel) met de vraag of ik eens kennis wilde komen maken. Het klikte meteen waardoor ik de overstap maakte van KPN naar Vodafone. Binnen Vodafone heb ik kennis gemaakt met de disciplines business continuity management, informatiebeveiliging en Compliance (SOx). Door de snelle groei van het Nederlandse marktaandeel van Vodafone en de steeds strenger wordende wet- en regelgeving stonden de ontwikkelingen op deze disciplines niet stil. Het feit dat sommige aspecten nog geheel uitgewerkt dienden te worden maakte het mogelijk om mij geheel te verdiepen in de materie. Door de dynamiek van deze disciplines en het feit dat men met alle aspecten van een organisatie in contact komt heeft de liefde en passie voor dit vak doen opbloeien bij mij.

In 2009 deed zich de mogelijkheid voor om als zelfstandige ondernemer verder te gaan. Het in 2007 opgerichte bedrijf Triple A Security heb ik vanaf dat moment vol enthousiasme nieuw leven ingeblazen.

Vanuit Triple A Security ben ik gelieerd aan de Britisch Standard Institute Nederland. Ik vervul op verzoek de rol van auditor, technisch expert en trainer. De door mij gegeven trainingen ontvangen altijd een hoge score (gemiddeld 4,7 op een schaal van 5).

LinkedIn

Ga naar mijn LinkedIn profiel voor meer informatie over mij als persoon of om met elkaar "te linken":

Henny Raadschilders op LinkedIn
Interesse?
Neem snel contact met ons op voor meer informatie
"Ken uw zwaktes en anticipeer daarop!"
Triple A Security

Advies, begeleiding, audits en training
Notgerusweg 1, 6212 BJ Maastricht
+31 (0)6 46 18 85 46
info@triplea-security.org