Werken vanuit risico's
Focus op ambities. sterkte en zwaktes

Referenties


ATRADIUS
Voor Atradius heeft Triple A Security via BSI Nederland een maatwerk business continuity awareness workshop opgesteld en gefaciliteerd. De doelgroep was achteraf zeer te spreken over de inhoud en de dynamiek van de trainer en de workshops .

INTERCONNECT
Voor interconnect heeft Triple A Security een crisismanagement oefening uitgewerkt en begeleidt. Doel was het testen van het eigen calamiteitenplan en de interne communicatie en afstemming. Samen met twee medewerkers van Interconnect is een scenario uitgewerkt met diverse sub-cases welke zo realistisch mogelijk zijn nagebootst tijdens de oefening. De reacties van alle betrokkenen, incl. directie: “Vermoeiend doch leuk, nuttig en leerzaam!”. Een aanrader voor iedereen die wil toetsen of de opgestelde plannen en organisatie klaar zijn om een calamiteit op te vangen.
BSI Nederland
Henny Raadschilders is gelieerd als trainer en als Technische Expert (TE) voor (certificerings)audits aan de BSI. Als dedicated trainer voor de ISO 27001 en ISO 22301 BSI trainingen krijgt Henny maar liefst een gemiddelde van 4,7 (op een schaal van 5) van de deelnemers. Door zijn jarenlange ervaring en passie voor de vakgebieden brengt Henny vol enthousiasme de lesstof over. Door deze aan te vullen met praktische voorbeelden zorgt Henny dat de theorie voor de deelnemers begint te leven waardoor deze het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen. En dus het maximale uit de training halen. Als Technical Expert weet Henny de partij en het onderwerp in scope van de audit rechtvaardig te challengen op de vakgebieden informatiebeveiliging en continuiteitsmanagement. Ook hier komt de jarenlange expertise van Henny goed van pas.
1 2


Interesse?
Neem snel contact met ons op voor meer informatie
"Ken uw zwaktes en anticipeer daarop!"
Triple A Security

Advies, begeleiding, audits en training
Notgerusweg 1, 6212 BJ Maastricht
+31 (0)6 46 18 85 46
info@triplea-security.org