Werken vanuit risico's
Focus op ambities. sterkte en zwaktes

Visie

Strategische hulpmiddelen: risk management, informatiebeveiliging en business continuity management

Risk management, informatiebeveiliging en business continuity vormen in onze ogen een belangrijk standaard onderdeel van uw management-, kwaliteits- en serviceprocessen. Door deze disciplines op te nemen in uw bedrijfsstrategie en -organisatie DNA worden deze ondersteunend aan de organisatie in plaats van een kostenpost, frustratie of last. Door de stevige toenemende concurrentie, de steeds strenger wordende wet- en regelgeving en de afhankelijkheid van de bedrijfsvoering van derden en het internet dient men informatiebeveiliging en business continuity management niet als een noodzakelijk kwaad te zien maar als een strategisch hulpmiddel.

Onze meerwaarde voor uw organisatie

Onze meerwaarde zit in de jarenlange kennis en ervaring die we hebben opgebouwd in de disciplines risico management, informatiebeveiliging en business continuity. We zijn bekend met de best practices uit de industrie en de audit eisen vanuit de ISO 27001 en de ISO22301. Doordat we gebruik maken van reeds aanwezige projectplannen, documentatie en templates die hun waarde in de praktijk al hebben bewezen vermijdt u de valkuilen en dus verspilling van tijd en geld. En mocht u onverhoopt toch vragen hebben die wijzelf niet kunnen beantwoorden dan leggen wij deze voor aan ons uitgebreid (inter)nationaal netwerk van specialisten.

Triple A Security luistert naar uw wensen en uw behoeften en komt met pragmatische oplossingen afgestemd op uw organisatie en uw ambitie. Wij hebben een scherp tarief, zijn transparant en verkopen oplossingen en geen uren. Ons streven is om uw eigen organisatie bekend te laten geraken met onze aanpak, onze templates en het gebruik ervan. Hierdoor is uw organisatie na beëindiging van onze opdracht in staat om de volgende keer alle stappen zelfstandig uit te voeren. We maken  dus onze dienstverlening richting uw organisatie overbodig! Waar wenselijk kunnen we op verzoek van u, uw organisatie regelmatig beperkt begeleiden. Van het faciliteren van een dagworkshop tot het geheel uit handen nemen van het project, wij werken vol enthousiasme en toewijding aan onze opdracht.

"SAMEN WERKEN AAN UW AMBITIES!"
Interesse?
Neem snel contact met ons op voor meer informatie
"Ken uw zwaktes en anticipeer daarop!"
Triple A Security

Advies, begeleiding, audits en training
Notgerusweg 1, 6212 BJ Maastricht
+31 (0)6 46 18 85 46
info@triplea-security.org