Werken vanuit risico's
Focus op ambities. sterkte en zwaktes

Opleidingen


Deze eendaagse training ‘Risico management” biedt een basis voor alle aspecten voor het identificeren, analyseren en classificeren van de dreigingen en risico’s die uw organisatie dagelijks loopt.


Tijdens de workshop zullen we stap voor stap door de fasen lopen van een goede gestructureerde risico management aanpak. Stap voor stap wordt u begeleid in het voorbereiden, uitvoeren, documenteren en evalueren van een risico management workshop.


Deze eendaagse training ‘Internal Auditor: ISO 22301’ biedt een basis voor alle aspecten voor het toetsen van de effectieve werking van het business continuity management systeem gebaseerd op de ISO22301 standaard. Deelnemers worden stap voor stap begeleid in het voorbereiden, uitvoeren, documenteren en evalueren van een interne audit.

Elke organisatie heeft de doelstelling om er morgen ook nog te zijn voor haar stakeholders. Door het implementeren van een gestructureerd en effectief Business Continuity Management Systeem (BCMS) kunt u de continuïteit , en dus de toekomst, van uw organisatie veilig stellen. Tijdens deze door Triple A Security verzorgde tweedaagse training krijgt u inzicht in de stappen van en de eisen aan het BCMS.
Na afloop bent u in staat om voor uw eigen organisatie een effectief BCMS op te stellen en te implementeren. Daarvoor krijgt u praktische handvaten die u helpen bij het uitvoeren van alle stappen van het BCMS (van Business Impact Analyse tot continue excelleren).


1 2


Interesse?
Neem snel contact met ons op voor meer informatie
"Ken uw zwaktes en anticipeer daarop!"
Triple A Security

Advies, begeleiding, audits en training
Notgerusweg 1, 6212 BJ Maastricht
+31 (0)6 46 18 85 46
info@triplea-security.org