+31 (0)6 50 277 344 info@triplea-security.org

Specialisatie

-Triple A Security-

Denken vanuit ambities en risico’s!

Wij hebben meer dan twintig jaar kennis van en praktijkervaring met de disciplines informatiebeveiliging (ISO 27001), risico management en  continteitsmanagement (ISO22301, voorheen: BS25999). Onze dienstverlening op bovengenoemde disciplines is zeer divers. Zo kunnen wij voor u een deelaspect uit handen nemen (bv. een risico analyse workshop faciliteren) of het gehele ISO implementatietraject op ons nemen. Wenst u het ISO certificaat te behalen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Door gebruik te maken van onze ervaring vermijdt u fouten en dus kostbare tijd en geld.

Vertrouwen is goed, controle is beter. Laat daarom regelmatig de effectiviteit van uw aanpak toetsen. Afhankelijk van scope en diepgang is het reeds mogelijk om binnen 1 dag een objectief beeld te krijgen of de toegepaste aanpak nog steeds voldoet aan de laatste praktijk eisen. Ook de aanpak van een zakenpartner kunnen in opdracht van uw organisatie door ons worden getoetst op effectiviteit. Kijk onder het onderwerp audits naar de mogelijkheden.

Kennis moet lijden tot begrip en gedragsverandering. Technische hulpmiddelen zijn niet meer dan dat: hulpmiddelen. Zij ondersteunen uw processen en mensen. Uw mensen dienen daarom te begrijpen waarom bepaalde (technische) maatregelen moeten worden genomen en hoe men deze het meest effectiefst kan inzetten en gebruiken. Of het nu gaat om een algemene awareness training of een training toegespitst op een specifiek onderwerp of publiek u bent bij ons aan het goede adres. Triple A Security verzorgt trainingen met een goede balans tussen theorie en praktijk. Deze trainingen kunnen ook in-company gegeven worden en passen wij aan aan uw doel en wensen. De door ons verzorgde trainingen krijgen een gemiddelde van 4,7 op een schaal van 5 voor inhoud en aansluiting op de praktijk. klik hier voor ons aanbod aan trainingen.

Alle informatie over onze dienstverlening treft u aan op deze website. Heeft u echter vragen of wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.

Informatie beveiliging

Business continuity

Risico management

Compliance en audits